Agóra

Ön milyen Agórát szeretne?

2013-ban Tatabánya Megyei Jogú Város az Európai Unió támogatásával megnyitja az újjáépített Közművelődés Házát, amely A Vértes Agorájaként az Agora Nonprofit Kft. egyik szakmai-szervezeti területeként végzi munkáját. Honlapunk célja, hogy rendszeresen tudósítsuk Önöket az építkezés előrehaladásáról, fotósorozatokon keresztül betekintést nyerjenek a kivitelezés munkájába, az állandó változásokat láthassák, a fejlődést nyomon követhessék. Közzétesszük mindazokat az írásokat, amelyek az Agoráról és a Vértes Agorájáról megjelennek.

 

Különösen ajánlom figyelmükbe a fenti című rovatunkat, amelyben a megújuló létesítménnyel kapcsolatos elvárásokat tesszük közzé. Megkérdezünk tatabányai döntéshozókat, fiatalokat és tapasztalt sokat megélt tatabányaiakat, intézmények és cégek vezetőit,munkatársait, az építőket és a projekt megvalósításában közreműködőket arról, hogy milyen Agorát képzelnek a városnak, maguknak, családjuknak. A rövid megszólalásokat hetente újabbakkal bővítjük.

 

Természetesen Önnek is szeretnénk feltenni ezt a kérdést, hogy Ön milyen Agorát szeretne?!  Ahhoz, hogy A Vértes Agorája a város közösségi-művelődési központjaként, az Ön és családja örömére végezze munkáját néhány kérdésből álló, úgynevezett elvárás-kérdőívet fogalmaztunk meg. Ha a kérdőívet kitölti és visszajuttatja, ezzel is segíti azt, hogy olyan Agorát építsünk, olyan szellemiséggel, amelyben a kultúra, a a sport, a közösségi élet különböző spontán és szervezett programjai, a város nemzetiségi és újkori hagyományai és a XXI. századi kulturális-közösségi akciói egyaránt jelen legyenek.

agóra