Köszöntő

Kedves Tatabányaiak!

Jó érzés látni, hogy a felújított Fő terünkön, az Életfa-szobor előtt babakocsis kismamák napoztatják csemetéiket, a padokon középiskolás diákok lazítanak a tanórák után, de az idősebb korosztály tagjai is megpihennek a szép környezetben. Az emberek kezdik „belakni” Fő terünket a Városháza előtt. Sokan és sokat ezért is dolgozunk, hogy otthonos legyen Tatabánya, sok olyan „tere” legyen, ahol megtaláljuk egymást, akár egy szép koncert, egy kedves kézműves vásár, de egy felszabadult beszélgetés kedvéért is.

További ilyen helyekkel gyarapodhatunk, ha felépül a Polgármesteri Hivatal új tanácstermének épülete, amely előtt a téren majd Árpád fejedelem szobra magasodik. De nem állhatunk meg itt, mert már zajlanak a Vértes Agórájának a munkálatai, amelyek után újabb kulturális tere lesz a városnak a Közművelődés Házában és annak környékén.

Olyan színvonalas programok megteremtését képzeljük ide, amelyek megmozgatják a város apraját-nagyját, művelnek és szórakoztatnak, kikapcsolódást nyújtanak a szorgalmas hétköznapok után, és mindenki számára elérhetőek lesznek. Bizakodóak lehetünk, hogy eddig is sikeres gazdaságfejlesztő munkánkra alapozva, jut időnk és lehetőségünk a kedvünkre való közösségi rendezvényeken részt venni. Mert kellenek ezek a pillanatok, percek és órák is, mindannyiunk örömére.

tatabánya